thisismylifeandilikeit

Alla inlägg under november 2011

Av Jenny Oscarsson - 23 november 2011 20:56

 

Jag tycker att detta är ganska snyggt och skulle själv vilja ha de!

På den vita piké tröjan är det lite rött och blått på ( finns även i röd & blå!) och det passar till de röda ridbyxorna. Den röda grimman tyckte jag var bara för söt! Och stövlarna är enkla men snygga och schabraket passar till det blåa i tröjan elr om man då väljer den blåa tröjan och till slut ett par svarta enkla skydd som passar allt ;)

Vill ni har mer av sånt här ( inte bara till ridning utan till vardagen oxå) så säg till!

Gilla elr inte?


// Jenny

Av Jenny Oscarsson - 23 november 2011 12:54

Det var riktigt skönt med sovmorron idag! men Dannes jävla mobil ringde kl 6 och ringde sen var tionde minut, så vaknade men kunde somna om igen :)

Har precis varit ute med Selma, red sjöslätten och travade hela den vägen ( typ en liten skogsväg ca 1 km) och hon tyckte att det var jätte kul, då jag inte har ridit den rundan på länge. Galopperade uppför en backe och shit vad hon tog i, man kände riktigt hur hon jobbade med varenda muskel!

Tränade lite styrka oxå på en åker där det är ganska brant nerför och där gick vi upp två ggr och hon tog verkligen i!

Och hon har typ lärt sig en ny sak, hon kan nästan buga helt!

 

Jätte dålig bild, men hon går nästan ner helt :D

Aja, ska snrt kolla på Inception :)

Denhär jävla fucking skoldatorn är helt jävla fucking värdelös!

Den stängs av hela jävla tiden, utan att jag gör nåt!

Jag hade nu precis gjort tre sidor i power point och så stängs den av, så nu får jag göra om dom tre, fyfan! Jag ska klaga på detta imon på utvecklingssamtalet, så kan dom få den här jävla datan o laga den, för jag orkar inte med skiten längre, och den är jätte seg, det tar typ 10 min för att starta den -.-'

VÄLJ INTE REALGYMNASIET säger jag bara, funderar starkt på att byta för dom har inte hållt nåt som dom lovade i våras...

Fuck off and die!


// Jenny

Av Jenny Oscarsson - 22 november 2011 21:49

Idag så åkte man in till borås för ridlektion även om jag var ledig, men det var ganska kul ändå. Vi hoppade och jag hade Fliper och han var ganska seg men det gick ganska bra ändå, men måste träna på att hålla ner hälen!

Efter turen till borås så åkte man hem och tog moppen ut till pappa där Fridis väntade :)

Vi skulle longera Selma, men eftersom att jag aldrig hade gjort de innan och Selma blev sur så red jag henne istället, och det gick faktiskt bra. Hon var lite seg men hon bockade inte alls mycket!

Efter att ha fixat i stallet så gick vi in och kolla på letters to juliette :)


Och nu har jag nästan gjort klart min redovisning, ska finslipa de lite bara ;)

Och det är så underbart men sovmorron imon!

Aja har inget mer att berätta, ha de!

// Jenny

Av Jenny Oscarsson - 21 november 2011 20:11

Dagen har varit nåt extremt tråkig!

Typ vid 10 nåt så hade vi inget att göra så gick bara runt och kolla på hästarna, och när vi stannade vid lektionshagen så började jag fundera om valackarna är intresserade av andra valackar. För det såg ut så.. Det var typ Rä-bäll och Salvador elr nån, och dom två stod och slicka varandras mule.. det såg bara för kul ut!

Och Partou, den största hästen luktade på Katie en ponny som var brunstig, och istället för att Katie skulle tjuta till så gjorde Partou de, eh WTF!?


Aja, Följde med Emmy och hennes syrter upp till Hööks där jag bytte sadelgjorden och köpte ett par vantar. Jag fick sedan gå på stan en stund för att vänta på mamma och då köpte jag en mascara och ett presentkort på 200 kr till mamma som hon fick idag :) Vilken snäll dotter hon har!

Red Selma innan och fixade med svanskappan, och nu åker fan med inte sadlen nånstans! Fast selma gillar inte scanskappan riktigt så hon bockar och har sig i galoppen;)

Men det blev bara skritt för det var svartare än mörkret själv så man fick gissa sig fram vart vägen var :)

Aja, har nu suttit och pluggat en stund, och har gjort en tredjedel av redovisningen, och när jag läste det så gick det på 4 min och det HELA ska vara på 5 min,hm!


Aja, om ni har nåt som ni vill att jag ska skriva om så säg de!

Ha de!

// Jenny

Av Jenny Oscarsson - 20 november 2011 19:48

Nu har Fridis åkt hem och jag har precis varit ute och gett hästarna kvällsmat:)

Dagen har varit kulkul!

Först så var vi ute med Selma och det gick bra när Frida skrittade rundan, men sen när hon skulle rida på åkern så var Selma jätte seg och sen böjade hon bråka, hon började bocka som värsta rodeo hästen. Fridda satt eller hängde för det mesta på sidan och när hon väl fick stopp på Selma så börja hon skratta ? knas!

Aja, vi bytte så att jag fick rida Sekma och hon fortsatte med bockningarna. Det kan berors på att sadlen åkte fram, men jag hade ändå dragit åt svanskappen mkt...hm!

Efter lunchen så åkte vi en sväng in te Svenljunga o köpte cola & non stop, och så bakade vi en kladdkaka med kaffe toppning + non stop på de , MUMS! (kaffetoppningen= 50 g smält smör, 2 msk vaniljsocker, 3 dl florsocker, 1 msk kakao och 2 msk starkt kaffe. Man smälter smöret och blandar sedan i allt annat och sen låter man de svalna och sen kletar man på de på kladdkakan och sen slänger man på non stop, elr nåt annat om man vill ha :)

Och det satt vi o mumsa på till Bad teacher och sen till världscupshoppningen där Rolf Göran Bengtsson kom 3 :)

Aja, nu blir de Gustafsson 3 trappor och litte plugg och te!

Ha de!

( Fridis har alla bilder!)

// Jenny

Av Jenny Oscarsson - 20 november 2011 10:14

Snart kommer fridis hit :D

OCh då ska vi fota och rida, elr hon ska rida Selma och jag går med och kollar på och fota samtidigt hade jag tänkt :)

Annars idag har man ite gjort nåt, har bäddat rent sängen, och jag hann inte lägga mig i den först, utan katten hann före...

Menmen bloggar sen kanske och kanske slänger in några bilder sen :)

He de!

// Jenny

     Det fick bli en bild på fina frida!  <3

Av Jenny Oscarsson - 19 november 2011 14:47

Imorse så fick man verkligen flyga upp ur sängen. pappa väckte mig vid 9 tiden, men var så trött såsomna om så jag hörde inte smset som jag fick från Susanne, så 20 över 9 såg jag smset och då var hon i stallet, så det var bara att slänge på sig kläderna och slänga i sig en banan och sticka ut till stallet. Susanne tömkörde Selma och när hon var klar så fick jag göra det. Det var andra gången jag tömkörde, och jag tycker faktiskt att det gick ganske bra för att inte ha gjort det så många ggr. :)

Nu har man nästan precis ätit och sitter nu och kollar på ''Into the wild'', har sett den innan och den rekommenderas!

Annars idag så händer inget, dåligt väder och är trött + ont i huvudet och öronen... Blir säkert sjuk nu lagom till Stockholmsresan, bra där!


Aja, har väl inget mer att säga så, ha de!

// Jenny

Av Jenny Oscarsson - 18 november 2011 15:29

Tyckte att jag kunde matten bra igår, men tydligen kunde jag inte de, för det gick ganska dåligt på provet.. :s

På svenskan så fick vi se en film, en reklam film om cancer, och efter de så var vi i grupper och besvarade några frågor.

Istället för att ta 12 bussen hem så stannade jag var i stan med Emmy som sedan skulle ha utvecklingssamtal, så vi gick bort mot knalleland och in på My One för att köpa en sak som jag inte vet vad den heter, men iaf man sätter fast den på sadlen så att man kan använda svanskappa, så nu kan jag äntligen rida med sadlen och Frida ska ju rida Selma på sön och det är nog bäst att använda sadel första gången ;)

Vi gick sedan till peperoni och åt varsin baguett med kyckling + curry, riktigt gott!

Gick sedan tillbaka till skolan och pratade lite med Rebecka och sen jag jag och Rebecka, jag skulle till bussen och hon skulle träffa några kompisar, ocn nu sitter man här hos mamma och tråkar, pappa kommer om en timme o hämtar mig, och då ska jag ut och rida en sväng :)

Och jag har ätit godis, elr gör det nu rättare sagt, jag som inte skulle äta godis innan julafton,oopsss

Men sen blir det inget godis och nästa år ska jag inte äta godis, får se hur de går ;)

Aja, ska nog kanske plugga svenska lite, har muntlig redovisning på tors och har inte börjat än..höhö!

Ha de så kanske jag bloggar sen!

tAKiDAs nya album ''the burning heart'' är grymt jävla bra!

OCh jag vill tipsa er om tre filmer, step up, 2an och 3an, grymt bra tycker jag!

// Jenny

Presentation


Välkommen till min nya blogg!
Läs om mitt liv i text & bilder!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30
<<<
November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards