thisismylifeandilikeit

Alla inlägg den 21 februari 2012

AJ!

Av Jenny Oscarsson - 21 februari 2012 19:10

Snacka om att jag var trött imorse, kände mig helt död och Nicke sa att jag såg jätte dum ut..

Aja, missade nästan tåget imorse, och då hade vi fått ta bussen och den tar typ en timme och då hade jag kommit försent, men hann med tåget som tur va ;)


Aja, på ridlektionen idag hade jag Wella,. en liten c ponny som är URSÖT! Helt svart och jätte glad, men fyfan för att rida henne! Hon hade ingen focus på mig elle rpå att jobba, all uppmärksamhet var överallt annars -.-' Hade dressyr, lösgörande övningar.

Vi började med att rida på en 8 och vid A och C gjorde vi halt, för att se så att hästarna lyssnade. Sen körde vi 8 i trav, fast i stället för att göra halt så gjorde vi övergångar på samma ställe till skritt. Sen i galoppen bröt vi av galoppen innan vi skulle fatta till den andra galoppen.


Sen ställd malin ute tre konor på medellinjen, vi skulle lägga en 10 m volt i hörnet, rida skänkelvikning in mot konorna, lägga en 10m volt ut mot spåret, skänkelvikning ut på spåret och volt i hörnet. Detta var verkligen en bra övning för stela hästar då det är mycket ställningar åt båda hållen :)


Drog hem tidigt idag, hade så jävla ont i magen, huvet och mådde illa.. Tog 3 värktabletter men de hjälpte inte och jag hade ingen nyckel så kunde inte åka hem, men som tur var så har man en så snäll pappa som åker och hämtar en i Borås även om han själv är sjuk :D

Så när jag kom hem tog jag ytterliggare två alvedoner och det hjälpte lite, men har ont som fan nu igen :( Ska te skolan imon ändå så får hoppas att de blir bättre ;)


Taggar nu en toppen vecka!

Måndag-Tisdag sov över hos älsklingen

torsdag- gbg horseshow :D

tors-fre nicke är hemma

fredag- u-hamn med skolan & åka skidor :D

fre-lör Nicke är hemma:D

söndag- gbg horse show :D



// Jenny



Presentation


Välkommen till min nya blogg!
Läs om mitt liv i text & bilder!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards